Mønning og rygning på tage af strå

Vi vedligeholder tage med respekt for håndværket

Skal du have ordnet din mønning? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos Blåvandshuk Tækkeforretning ApS har vi stor erfaring med både tækning af stråtage og vedligeholdelse af mønninger – også kaldet for rygninger. Vi udfører tækkearbejde for husejere i blandt andet Varde, Blåvand og Esbjerg samt hele vejen langs Vestkysten.

Vi har 15 års erfaring og er en familievirksomhed med veluddannede medarbejdere. Tækkemester er udlært i det sønderjyske, og der har han lært at have sans for kvalitet, de små detaljer og en ordentlig finpudsning. Samlet set udviser vi altid respekt for det klassiske håndværk og for gamle bygninger. 

Få et uforpligtende tlbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rygningen tætner overgangen mellem fladerne

En mønning på stråtag samler og tætner overgangen mellem tagfladerne på tagryggen. Den kaldes også for en rygning. Det er vigtigt at vedligeholde mønningen. Dels for at forhindre, at vinden får fat i tagpappet, og dels for at sikre, at der ikke trænger vand, sne og kulde ind.

Vi søger gerne for tilsyn og opfyldning af mønningen samt løbende reparation. Samtidig kan vi holde øje med stråtaget og lave eventuelle småreparationer, så småskader ikke udvikler sig til større skader. Vi laver også gerne kragetæer. De forlænger mønningens levetid betydeligt.

Kontakt os for at få tilset tagets mønning

Du er velkommen til at høre mere eller at få os ud for at se nærmere på dit stråtag og på rygningen. Vi giver gerne professionel rådgivning og tager en snak om vores priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for at opfylde din mønning.

Kvaliteten i centrum

Alt arbejde udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi står klar med vejledning, og vi er altid villige ​til at udarbejde et
​uforpligtende tilbud, hvis dette har interesse. Kontakt Blåvandshuk Tækkeforretning ApS for at høre mere og for at få råd fra en erfaren tækkemand.

Tækkeforretning med 15 års erfaring og sans for det gamle håndværk.

.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til Kontakt@blaavandtaek.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Blåvandshuk Tækkeforretning ApS

CVR​: 43127993

Vardegårdvej 15, 

6800 Varde​