Om os

Historien om Blåvandshuk Tækkeforretning

Blåvandshuk Tækkeforretning er et familieforetagende, bestående af mig selv Kasper og min kæreste Cecilie-Margrethe.

Som 32-årig og efter mange års overvejelser besluttede Cecilie-Margrethe og jeg, at vi skulle udleve min drøm om at blive selvstændig tækkemand. Drømmen om at bliver selvstændig begyndte allerede at boble i mig tilbage i 2006, da jeg var i gang med uddannelsen til tækkemand og i April 2022 blev min drøm til virkelighed.

Jeg står primært for kundekontakten, planlægningen og selve tækkearbejdet (sammen med mine ansatte) og Cecilie-Margrethe står for en del af kontorarbejdet ved siden af hendes folkeskolelærerjob.

Sommetider er Cecilie-Margrethe og vores søn Severin med på arbejde i weekenden, hvis der f.eks. skal læsses strå, køres materialer ud til en byggeplads m.m. Severin synes det er en fornøjelse at være med far på arbejde og vi nyder at kunne være sammen om drømmen.

For mig, at det ikke bare et stykke arbejde der skal udføres. For mig handler det om at levere et produkt, som jeg kan være stolt af. Jeg sætter en stor ære i at udføre et førsteklasses tækkearbejde til aftalt tid uanset om det er en reparation, opfyldning af rygning eller der skal lægges et helt nyt stråtag.

Endvidere står jeg altid til rådighed angående råd og vejledning om stråtag.