Nyt stråtag til gårde, sommerhuse og villaer

Sønderjysk sans for kvalitet og de små detaljer

Drømmer du om at få et nyt stråtag på dit hus? Så lad os tække for dig. Hos Blåvandshuk Tækkeforretning ApS tilbyder vi alle former for tækning af stråtag for husejere i blandt andet Varde, Blåvand, Esbjerg og hele vejen langs Vestkysten.

Vi er en familievirksomhed, der har 15 års erfaring og en række erfarne og passionerede medarbejdere. Tækkemester er udlært i det sønderjyske og har sans for kvalitet og de små detaljer. Vi udviser altid respekt for det traditionelle håndværk, men også for gamle bygninger. Det er din garanti for et flot og solidt resultat.

Få et uforpligtende tlbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Traditionelt håndværk og moderne standarder

Vi udfører tækkearbejde på alle typer huse såsom gårde, sommerhuse og villaer. Vi lægger nye tage, men det kan også være reparation af stråtag eller løbende vedligeholdelse af stråtag.

Vi følger de gamle traditioner og sørger for en ordentlig finpudsning. Samtidig følger vi moderne standarder, så taget får en god isoleringsevne og en korrekt brandsikring. Dermed kan du se frem til et smukt, solidt og naturligt tag, der holder sig flot i mange år ind i fremtiden.

Vi tilbyder professionel og personlig rådgivning, når du skal have et nyt stråtag. Dermed sikrer vi, at taget kommer til at passe bedst muligt til husets arkitektur, omgivelserne og dine ønsker.

Hvad koster et nyt stråtag?

Vores priser for et nyt stråtag afhænger blandt andet af størrelsen på taget, men også af antallet af eventuelle kviste. Dertil kommer, om vi skal fjerne det gamle tag og bortskaffe det. Der kan endvidere være særlige ønsker.

Kontakt os for at få råd og vejledning, og vi kommer gerne ud for at gennemgå taget sammen med dig. Herefter kan vi skræddersy et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for at lave stråtaget for dig. 

Kvaliteten i centrum

Alt arbejde udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi står klar med vejledning, og vi er altid villige ​til at udarbejde et
​uforpligtende tilbud, hvis dette har interesse. Kontakt Blåvandshuk Tækkeforretning ApS for at høre mere og for at få råd fra en erfaren tækkemand.

Tækkeforretning med 15 års erfaring og sans for det gamle håndværk.

.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til Kontakt@blaavandtaek.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Blåvandshuk Tækkeforretning ApS

CVR​: 43127993

Vardegårdvej 15, 

6800 Varde​