Historien om Blåvandshuk Tækkeforretning

​Blåvandshuk Tækkeforretning er et familieforetagende, bestående af mig selv Kasper og min kæreste Cecilie-Margrethe.

Som 32-årig og efter mange års overvejelser besluttede Cecilie-Margrethe og jeg, at vi skulle udleve min drøm om at blive selvstændig tækkemand. Drømmen om at bliver selvstændig begyndte allerede at boble i mig tilbage i 2006, da jeg var i gang med uddannelsen til tækkemand og i April 2022 blev min drøm til virkelighed

Jeg står primært for kundekontakten, planlægningen og selve tækkearbejdet (sammen med mine ansatte) og Cecilie-Margrethe står for en del af kontorarbejdet ved siden af hendes folkeskolelærerjob.

Sommetider er Cecilie-Margrethe og vores søn Severin med på arbejde i weekenden, hvis der f.eks. skal læsses strå, køres materialer ud til en byggeplads m.m. Severin synes det er en fornøjelse at være med far på arbejde og vi nyder at kunne være sammen om drømmen.

For mig, at det ikke bare et stykke arbejde der skal udføres. For mig handler det om at levere et produkt, som jeg kan være stolt af. Jeg sætter en stor ære i at udføre et førsteklasses tækkearbejde til aftalt tid uanset om det er en reparation, opfyldning af rygning eller der skal lægges et helt nyt stråtag.

Endvidere står jeg altid til rådighed angående råd og vejledning om stråtag. 

Kvaliteten i centrum

Alt arbejde udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi står klar med vejledning, og vi er altid villige ​til at udarbejde et
​uforpligtende tilbud, hvis dette har interesse. Kontakt Blåvandshuk Tækkeforretning ApS for at høre mere og for at få råd fra en erfaren tækkemand.

Kontakt os for at få en snak med en tækkemand

Du er velkommen til at få professionel rådgivning og vejledning af vores tækkefirma. Vi sender også gerne en tækkemand ud for at se nærmere på dit tag. Her kan du få en snak om de forskellige muligheder og priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede tækkearbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tækkeforretning med 15 års erfaring og sans for det gamle håndværk.

.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til Kontakt@blaavandtaek.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Blåvandshuk Tækkeforretning ApS

CVR​: 43127993

Vardegårdvej 15, 

6800 Varde​